What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

For general discussion of inXile and our games.

Moderator: SagaDC

Post Reply
Parja
Initiate
Posts: 19
Joined: October 12th, 2015, 12:37 pm

What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Parja »

Hey all,

Does anyone know what's going on with the forum? All of the icons and buttons seem to be missing. The buttons in the post editor (ie. bold, italic, etc.) are all just showing little squares as are all of the action buttons within posts (ie. reply, quote, report, etc.).

I've tried clearing browsing data as well as different browsers and they all look the same.
Godfather101
Explorer
Posts: 309
Joined: April 11th, 2012, 1:14 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Godfather101 »

Yeah, have the same problem.
Hope this gets resolved in the next week.
Zastai
Initiate
Posts: 3
Joined: August 28th, 2020, 8:32 am

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Zastai »

Yeah there's really weird Unicode characters everywhere.
And on Firefox, every page load shows everything unstyled for a second before switching to the proper styling. Edge does not have this issue.
Not a very pleasant experience (and frankly even with the styling applied, it's not the best looking forum).
User avatar
Drool
Forum Moderator
Posts: 10171
Joined: March 17th, 2012, 9:58 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Drool »

Everything looks perfectly normal on Pale Moon.
Alwa nasci korliri das.
Pilda
Initiate
Posts: 24
Joined: December 5th, 2018, 12:23 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Pilda »

It looks like CSS is not applied. Need a fix.
KurtJ
Initiate
Posts: 6
Joined: September 25th, 2014, 12:23 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by KurtJ »

Looks like the SSL certificate for cdn.inxile-entertainment.com expired. That is where they are storing the CSS information for PHPbb, so browsers won't load the files due to the invalid certificate.
User avatar
Nexus
Acolyte
Posts: 96
Joined: January 13th, 2013, 11:40 am

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Nexus »

LOL, ok so we identified the problem, inxile, update yer damn cert! :D

EDIT: Hah, as soon as I posted this and refreshed the page it started working (coulda been fixed before this and my browser was caching.)
Godfather101
Explorer
Posts: 309
Joined: April 11th, 2012, 1:14 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Godfather101 »

hmm, strange, i did delete the cache but still got the css-less forum.
User avatar
whippleshuffle
Developer
Posts: 53
Joined: April 15th, 2019, 3:58 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by whippleshuffle »

We should be good now? Let us know if you see anything amiss. Thanks all!
Godfather101
Explorer
Posts: 309
Joined: April 11th, 2012, 1:14 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Godfather101 »

AHHHHH, now its good again.
Thanks for the help!
Parja
Initiate
Posts: 19
Joined: October 12th, 2015, 12:37 pm

Re: What's going on with the forum (icons/buttons missing)?

Post by Parja »

Yup, looks good!
Post Reply

Return to “General Discussion”